Oerol inspiratie Foto

Shape Image One

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Afgelopen weekend was ik op Terschelling samen met vriendinnen naar Oerol. Uitwaaien op het strand, samen genieten, gefotografeerd, een diversiteit aan voorstellingen en expedities bijgewoond… heel veel inspiratie gehaald… nu ben ik weer thuis, vol met ideeën en plannen… Wat kan ik doen, wat ga ik anders doen, wat doe ik hetzelfde, waar zit mijn passie…? Allemaal vragen die weer door je hoofd spoken en die mij veel energie geven.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Waar ga jij van zingen? Waar ga je van sprankelen? Wat geeft jou vrijheid om buiten je kaders te denken, te doen, te ondernemen? Wat ga jij anders doen vandaag?

Veel inspiratie plezier!

IMG_0905Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch