Coaching

Shape Image One
Wat heb jij nodig?

Waar loop je tegenaan?

Ontwikkel en vind je eigen pad met persoonlijke coaching; daar ben ik je spiegel naar je eigen vraagstukken. Het antwoord heb je namelijk al zelf. Het is soms lastig met alle ruis om goed naar jezelf te kijken en luisteren om te doen wat goed voor je is.

Onderneem
Shape Image
Shape Image
Shape Image

Wat is jouw doel?

Waar loop je tegenaan in je leven of je werk? Kom je niet goed tot je recht? Sta je niet in je kracht? Ben je door een burn-out of ziekte vergeten waar je kwaliteiten zitten? Of wil je andere kwaliteiten aanboren?  Door waarderend te coachen gaan we ontdekken waar je kwaliteiten, successen en overwinningen liggen, waardoor je automatisch weer in je kracht komt te staan zodat je weer verder kunt.

In dit proces help ik je om stil te staan, de rust te nemen voor jezelf, voor je verlangens, je wensen en je dromen. Samen gaan we dit avontuurlijke pad in, samen gaan we ontdekken, experimenteren naar wat werkt door gewoonweg te ervaren en doen.

Maaike
Maaike
Lees verder
Vorig jaar al een een zeer professionele ervaring bij Coachpraktijk Mozaïektuin opgedaan. Een zeer helder antwoord op mijn (zakelijke) hulpvraag. Verhelderend, innoverend en open benadering om doelen te realiseren.
Anita
Anita
Lees verder
Susan heeft mij het afgelopen half jaar geholpen om mijn ambities en carrière helder te krijgen en weer een mooi doel voor ogen te hebben. Super bedankt!
Previous
Next
Elina
Elina
Lees verder
Susan is een hele fijne coach die je laat zien dat je met eenvoudige dingen grote stappen kan maken!
Edith
Edith
Lees verder
Susan haakt aan bij mijn behoefte en pakte alles doelgericht en persoonsgebonden aan. Vroeg regelmatig of mijn leerdoel en coaching nog aansloot bij mijn verwachting. Waardoor het doel helder blijft. Ik heb het als zeer leerzaam en waardevol ervaren.
Previous
Next
Sabina
Sabina
Lees verder
Ik had heel sterk de behoefte aan wat meer focus op mijzelf wat meer balans in mijn leven.... Heerlijk om zo nu en dan even het licht op mezelf te laten schijnen, erg fijn dat Susan dit stuurt zonder oordeel, met respect en gefocust blijft op het proces. Aanrader!
Alies
Alies
Lees verder
Wil ff met je delen hoever ik al ben. Ik ben sinds vorige week gestopt met werken bij mijn oude werkgever! Nu volledig zelfstandig ondernemer 🥳 vorige week kwam ik mijn moodboard nog tegen die ik 3,5 jaar geleden bij jou maakte. Zo bijzonder proces. Nog steeds zo blij dat ik bij jou ben geweest 😘
Previous
Next

Waar sta ik voor?

Ik geloof dat ieder mens haar eigen waarheid en antwoord al in zich heeft. Als gecertificeerd NOBCO coach en CAT level 3 therapeute help ik door middel van spiegelen je eigen waarheid en antwoord te vinden.

Hoe doe ik dat dan? Ik werk veel in de natuur met wandelcaching en fotografie met symboliek en metaforen. De natuur geeft in al haar wijsheid vele hints die je kunt helpen om verder te komen. Aandacht- en mindfulness oefeningen pas ik toe tijdens coaching met als doel om in contact met al je zintuigen te komen. Daardoor ga je minder “in je hoofd” zitten en met minder piekeren als resultaat.

De woorden die ik terug hoor van mijn coachees zijn: persoonlijk, open, bewustwording, doelgericht, goed luisteren, werken in het NU, mindful, stilstaan, pauze, dingen ‘mogen’, blijven koppelen aan de coachvraag, helikopter view, structuur, acceptatie. Mijn visie is ook dat we niet bezig gaan met nieuwe vaardigheden of competenties aanleren. Maar we gaan kijken waar je kracht ligt. Vanuit daar kijken we naar oplossingen die je zelf al in het verleden die hebt toegepast en waar vanuit je nu weer verder kan gaan werken. Door vragen, interesse tonen, stil te staan, bewust te worden, te experimenteren, te ervaren, simpelweg te ZIJN, te borgen, te reflecteren en te evalueren krijg je Inzicht door Uitzicht.

Waar gaat jouw pad naartoe?

Als je vast loopt en je weet niet meer welk pad je moet kiezen is een onafhankelijke partij, in de vorm van een coach, een goed oplossing. Ik kan onafhankelijk met je meekijken waar je tegenaanloop en spiegel terug wat ik zie, hoor, ervaar door goed te luisteren.

Ik werk graag in en met de natuur. Door wandelen en de frisse buitenlucht kom je in een andere energie waardoor je beter buiten de kaders kunt denken. Achter mijn praktijk loop je direct een natuurgebied in met meren, bossen en weilanden. Daar kom je direct tot rust.

Welke vorm kies je?

Online, in de natuur of praktijk. Alles kan. We bekijken per situatie wat het beste bij jou past, of wat de situatie aanbiedt. Waar de natuur voordelen heeft dat je direct kunt opladen. Heeft een online traject weer het voordeel dat je flexibel en in je eigen tijd, zonder reistijd, aan jezelf kunt werken. Maar ook rustig in de praktijk met tijd een aandacht voor je problemen op een persoonlijk manier is altijd heel fijn. Wat wil jij? Waar voor je je prettig bij? Wat gaat voor jou werken? En wat gaat voor je werken mbt je vraag? Allemaal goede vragen, die voor ieder individueel en per situatie kan verschillen.

Tot bloei komen

Elk coach traject is uniek en persoonlijk. Daarom gaan we eerst kennismaken om te kijken of er aan beide kanten een klik is. Willen we met elkaar aan de slag, dan is het eerste introductie gesprek ervoor om het traject goed vorm te geven. We spreken de grondregels af, stellen de werk hypothese vast en gaan kijken in welke vorm we het traject gaan gieten.

Een traject duurt gemiddeld tussen de 5 en 7 gesprekken. Je kunt natuurlijk ook één of enkele sessies aangaan.

De Coaching monitor

Tijdens het traject maken we gebruik van de Coachingmonitor van de NOBCO. Dat is een evaluatie online tool die:

  • geeft inzicht geeft in de voortgang van een coachtraject;
  • biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
  • biedt 360-graden feedback en peer-evaluaties;
  • levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

Coaching gespek

(90 minuten)
95 per gesprek
  • Inclusief BTW voor particulieren
  • Exclusief BTW voor bedrijven

Coachtraject

(5-7 gesprekken)
550
00
Per traject
  • Inclusief BTW voor particulieren
  • Exclusief BTW voor bedrijven
Populair
nl_NLDutch