South holland loterij staatsbedrijf

  1. 88 Fortunes Videoslot: Shazam heeft een bepaalde teleportatie spreuk voor elke gelegenheid voor spelers om het beste uit hun viering te ontvangen.
  2. Hoe U De Winst Kunt Maximaliseren In 40 Super Hot - Het bereik gaat van penny slots tot dollars.
  3. Mega Joker Feature Voor Extra Prijzen: Eenden Tot Dawn voldoet aan de Kalamba Games reputatie en beschikt over unieke gameplay die je gewoon ergens anders vinden.

10 Goksites legaal in Zaanstad

Technische Kenmerken Van Starlight Princess
Het bedrijf heeft meer dan geproduceerd 2023 games, waaronder branded games zoals Jurassic World en Game Of Thrones.
Cleopatra Promotiecode
Eenmaal aangemeld, gamers kunnen beoordelen slots gratis in demo-modus, met geen storting vereist om te zien wat gratis spins.
De meest fundamentele inside bet heet een straight-up inzet, en dat is wanneer u een inzet op een individueel nummer.

Casino Haarlem noord

Demonstratie Modu Gonzos Quest
Misschien lukt het je wel om het hele scherm met het Wild-symbool te vullen en dan win jij de hoofdprijs van 2023 keer de inzet..
Speel Gonzos Quest Vanaf Je Smartphone
Je maakt gewoon een account en claim de no deposit free spins.
128 Vermenigvuldiger In Deal Or No Deal

Corona stress

Shape Image One

Mentaal weerbaar in een onzekere tijd

Afstand houden, contacten beperken, veel thuis zitten. Allerlei vanzelfsprekendheden vallen weg nu het coronavirus zich verspreidt. Hoe blijven we overeind? Hoogleraar psychiatrie Witte Hoogendijk geeft raad. Link naar het artikel van Hinke Vissia.

Visie van de NOBCO en NOBCO coaches:

De pandemie is een bron van onrust in bijna ieders leven. Met veel zorgen en onzekerheid. En misschien herkenbaar, de onrust brengt ook ‘bijeffecten’ mee als vergeetachtig, een kort lontje en sneller emotioneel. Een bijzondere situatie als deze lijkt niet het beste in ons naar boven te halen. Toch zijn er ook mooie en inspirerende voorbeelden van onbaatzuchtigheid en van mensen die een positieve draai aan de situatie geven.

Hoe ga je om met stress in deze onzekere periode?

En opeens is de wereld veranderd. We werken thuis, dragen mondkapjes en houden ons aan de 1,5 meter afstand. Klink gemakkelijk, maar is het soms niet. Je gebruikt andere competenties dan dat je gewend bent. En afhankelijk van je persoonlijkheid en waarden kun je soms goed met deze situatie omgaan, maar het kan ook juist voor problemen zorgen. Stress, onzekerheid en gevoel van eenzaamheid zijn thema’s die nu veel voorkomen. Hoe kun je hier goed mee omgaan. In het artikel van Kris Colpaert legt zij uit hoe je zelf de teugels weer in handen kan nemen. Bijvoorbeeld om je energiepeil in balans te houden, micropauzes in te lassen, kapitein te zijn van je eigen zeilschip, hoe je hoop kan bewaren en doelen te stellen. Wil je hier meer over weten, lees dan hier verder.

Wat kan ik nu doen?

Als je een spiegel nodig hebt, iemand om te reflecteren, doelen te formuleren of rust te vinden in deze hectische tijd…. maak dan een afspraak met mij voor een vrijblijvende en gratis afspraak.

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch