Opleiding Mozaïek Coaching

Shape Image One
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
450

Opleiding Mozaïek Coaching ->  per 1 januari 2022

Met de online-opleiding Mozaïek Coaching leer je door middel mozaïek werkstukken de innerlijke wereld van anderen – en jezelf! – te onthullen. Creatief coachen is een middel om gemakkelijker tot je gevoelens te komen. Het creatieve component aan mozaïek zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen en dat blokkades verwerkt gaan worden. Er zitten vele raakvlakken, parallellen, symbolieken en metaforen in het creatieve proces van het creëren van een mozaïek werkstuk en het echte leven.

De Opleiding Mozaïek Coaching is:

  • Ontwikkeld door een ervaren coach
  • Met zelf reflectie opdrachten
  • Huiswerk opdrachten
  • Intensieve huiswerk begeleiding
  • Breed toepasbaar
  • Leuk en leerzaam.

Deze online opleiding is bedoeld voor therapeuten, coaches en begeleiders die meer willen weten over hoe het inzetten van de mozaïek kunst als een tool voor behandeling en begeleiding voor hun coachees en cliënten.

Wat leer je?

Je leert de basis van de mozaïek kunst, de theoretische achtergrond van begeleiding en coaching, de mozaïek methode, symboliek van de diverse onderdelen (bv kleur, getal, vorm etc) en de interpretatie daarvan. Tevens is het voor jou als behandelaar, coach of therapeut een middel om jezelf te kennen en herkennen, zelf te ontwikkelen en je creativiteit te ontwikkelen en te spelen.

Bij iedere module vind je een aan het einde een toets. Daar kun je toetsen hoeveel jij hebt opgestoken van de les, wat jij als coach, behandelaar en therapeut het belangrijkste vindt en zelfontwikkeling en reflectie van het geleerde. Deze stuur je in naar de docente (Susan Hooiveld-Volkers – ontwikkelaar van deze opleiding) die het huiswerk van feedback voorziet voor jouw eigen ontwikkeling van je eigen innerlijke processen. Leuk en leerzaam tegelijkertijd!

Deze opleiding wordt beschikbaar per 1 januari 2022

 

 

Meer cursussen die je wellicht interessant lijken...

nl_NLDutch