Fotografie Coaching

Shape Image One

Fotografeer je graag? Wil je gecoacht worden? Lijkt het je leuk om op een andere manier naar jezelf te kijken? Spreken beelden je aan? Fotografie gaat over kaderen. Hoe en wat je kadert kan onbewust veel prijsgeven. Het onderbewuste kan boodschappen doorgeven als je tekent, schildert, of fotografeert door je tekenen, schilderen, en dus ook door fotografie. Je emoties zitten namelijk in de rechterhersenhelft. Creatieve vormen, zoals fotografie, tekenen en schilderen, zorgen ervoor dat je in contact komt met je gevoel. Een beeld zegt dus meer dan 1000 woorden. Dat gebruiken we om weer met je gevoel in contact te komen.

Wat je fotografeert, wat je in dat kader zet, welke onderwerpen, inzoomen of landschappen, kleuren of metaforen. Alles heeft een betekenis. De vraag is, wat betekent het voor jou? Samen kunnen we dat ontdekken. Per sessie neem je een zelfgemaakte foto mee die veel voor je betekent. In combinatie met je coachvraag kunnen we dan ontdekken wat het voor je betekent en wat je onbewuste jou duidelijk wil maken.

Juist met die ene (coach) vraag gaan we het natuurgebied in die achter coachpraktijk Mozaïektuin ligt en via een meditatie wandeling zoek je dan een beeld die past bij het gevoel van jouw vraag. Zo kun je de prachtigste foto’s anders gaan zien, hele mooie inzichten krijgen via de foto’s van ons onbewuste Zelf en bijzondere verhalen mogen ervaren waarom jij juist die ene foto nam en wat daarin jou raakt of beweegt.

Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag! Schrijf je dan nu in!

Meer informatie kun je vinden op www.mozaiektuin.com of mail mij op mozaiektuin@ziggo.nl

Coaching met fotografie & de natuur is een mooie, rustgevende en creatieve manier om aan jezelf te werken! Ga je samen met mij jouw pad via fotografie bewandelen? Zo kun je zien & ervaren wat beelden je kunnen bijbrengen om je kwaliteiten, dromen, wensen of verlangens te ontdekken.

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch