Gelukswens voor jou!

Shape Image One

Voor mijn familie, vrienden, kennissen, mensen die ik nog maar net ontmoet heb tijdens de opstartfase van mijn coachpraktijk Mozaïektuin! En voor de mensen die ik nog niet ken, maar die mij al wel volgen op Social media. Welkom en ik hoop dat ik iets moois kan bijdrage dit jaar voor je ontwikkeling en creativiteit.

Ik wens iedereen heel veel creativiteit toe, veel liefde in al haar soorten en maten, gezondheid in lijf, leden en geest, veel gezelligheid, samenzijn met familie & vrienden, geluk, balans en buikpijn van het lachen in 2018!

Veel lfz,

Susan

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch