Inspiratie foto

Shape Image One

Goedemorgen , vandaag een inspiratie foto van de zonsondergang van gisteravond.

De zon heb ik gisteren door de bewolking niet onder kunnen zien gaan, maar ik heb wel een mooi schouwspel kunnen aanschouwen van het licht op de wolken. In eerste instantie was ik teleurgesteld… ik had een ander plaatje in mijn hoofd van de ondergaande zon op het meer. Maar dat zat er gisteravond niet in. Een beetje teleurgesteld liep ik verder totdat ik opnieuw ging kijken… het beeld loslaten wat ik zelf had bedacht….. en het NU accepteren en weer verwonderend rondkijkend wat voor schoonheid de natuur te bieden heeft.

Jawel, achter de wolken schijnt de zon… prachtige lichteffecten op de wolken, een mooi gouden randje, wat het een Rembrandt achtige sfeer geeft… Ook na de zonsondergang gaf de natuur een prachtig lichtspektakel weg… heerlijk heb ik daarvan mogen genieten.. blij dat ik mijn eigen plaatje heb losgelaten en echt heb mogen zien wat het NU mij geeft.

fullsizeoutput_2a92

Wil je je abonneren op de inspiratiefoto? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch