Inspiratie foto week 1

Shape Image One

Wat wordt het pad van 2022? Wat gaat dit jaar ons brengen? Hopelijk natuurlijk de geijkte zaken zoals, liefde, gezondheid en voorspoed. Maar dat zijn algemene zaken. Hoe concreet gaat het er dan uitzien? We kunnen het einde van het pad natuurlijk nog niet zien. Het is spannend wat er na de bochten gaat gebeuren? Wordt het een gemakkelijk breed geplaveid pad? Een modderig bospaadje? Veel omgevallen bomen onderweg die het pad blokkeren? Of lopen we niet op een pad, maar gaan we wildpopen, wadlopen of lopen we in een overdadig weiland? Mooie beeldspraken, maar ze biedt nog geen concreet plan.

Het enige waar je wel controle over hebt, is de volgende stap die je zet in de richting die je wilt gaan lopen. Als je weet wat je doel is, is het gemakkelijker te kiezen bij elke splitsing die je tegenkomt. Daarom maak je van oudsher de goede voornemens. De voornemens zijn eigenlijk je routeplanner voor je nog niet bekende looppad. Je weet niet waar het exact eindigt, maar je heb wel een idee in welke richting je ongeveer wilt gaan lopen. Of in ieder geval, in welke richting niet. Het is zaak om daarom je woorden goed te kiezen. Dus niet “ik wil sporten” – maar beter ” ik wil fit zijn om met mijn zoon te kunnen voetballen zonder moe te worden”. Het uiteindelijke doel waarom je wilt sporten is belangrijker dan het middel (de sport).

Wat wordt jouw doel voor 2022? Welke routeplanner ga jij aanzetten? Waar mag je naartoe? Waar wíl je naartoe? En weet je waarom je daar naartoe wilt gaan? Wie kan je daarbij helpen? Welke middelen heb je nodig? Wat is je mantra voor 2022 om je er doorheen te slepen? Alles wat je aandacht geeft, groet. Wat wil jij dit jaar laten groeien? Waar ligt je focus? Heb je doelstellingen? 

Maar bovenal geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch