Inspiratie foto : symboliek van je eigen pad als hulp voor je persoonlijke ontwikkeling

Shape Image One

In deze inspiratie foto staat het kiezen van je eigen pad centraal in haar symboliek voor je persoonlijke ontwikkeling. Hoe weet je nu of je op de goede weg zit? Je eigen weg hoeft niet persé te lijken op de weg van de buurvrouw/man of je partner, broer en/of zus.

Eigen pad

Jij, en jij alleen, bepaalt je eigen weg. Soms lijk de weg al op een begaan pad van een ander. Soms kun je leren van de foute afslagen van een ander… maar meestal moet je dingen zelf ervaren. Als je goed naar je eigen lichaam luistert, dan weet je of je goed zit… of niet natuurlijk.

De kunst is om goed te luisteren. Hoe kun je dat doen? Meestal voel je wel of je op je eigen pad zit en de juiste afslag hebt genomen. Maar luister je er dan ook naar? Het sleutelwoord erin is rust… een leeg hoofd… hoe bereik je dat? Door op regelmatige basis Mindful oefeningen te doen kom je in goed contact met je lichaam, verlangens en wensen.

Wat kun je zelf doen?

Heb je hier hulp bij nodig? Er zijn goede Mindful apps beschikbaar. Maar je kunt natuurlijk ook hier hulp bij inschakelen. Om een balans te zoeken en naar je gevoel te luisteren is een coach vaak erg nuttig. Zoek een coach waar je veilig & vertrouwd mee voelt. Dan betaald de investering in jezelf je dubbel en dwars uit! En geeft je meteen een mooie kans om op onderzoek te gaan. 

Veel inspiratie plezier!

Met zonnige groet

Susan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Mijn doel is om mensen blij en gelukkig te maken. Zelf geloof ik dat geluk, wijsheid en oplossingen al in jezelf aanwezig zijn. Maar soms is het wat moeilijk bereikbaar.

Ik help je om je weer terug te brengen naar je kracht, focus of geluk -> hoe je het beestje zijn naam wilt geven. Mijn methodes zijn gestoeld op de positieve psychologie, systemisch werken en de symboliek in natuur.

Daar ben ik voor; om je te helpen, spiegelen en in te zien om zo weer zelfstandig verder te kunnen.

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch