Inspiratie foto week 27

Shape Image One

Grijze dagen

Het is bewolkt geweest afgelopen week… een kleine frisse regenbui hier en daar om de stof uit de lucht te halen en de natuur een dagje (of meer) rust te gunnen van de zon. Je hoort & ziet bijna de natuur ontspannen en bijtanken van de zonneschijn.

Hoe zit dat bij jou? Waar ga je heen om bij te tanken? Wat doe jij om je batterij op te laden? Ga je een paar keer per jaar op vakantie? Heb je een hobby waarbij je je passie kunt gebruiken? Of ga je door totdat je neerstort omdat je nog niet hebt geleerd waar je grenzen liggen en wat jouw manier van ontspannen is?

Ga eens na wat jouw manier is om te ontladen en ontspannen, bij te tanken. Heb je daar genoeg aan? Of kun je meer momenten voor jezelf inplannen?

Geniet van het proces. 

Veel inspiratie plezier en een zonnige groet;

Susan

Mindful Fotografie

Tijdens de online cursus Mindful Fotografie leer je anders kijken naar foto’s. Door mindful te fotograferen, laat je zien door een foto waar je binnenwereld mee aan het werk is. Wordt je bewust van je innerlijke proces. Door het leren je de symboliek van hetgeen wat je fotografeert krijg je handvatten toegereikt waarmee je de foto’s goed kunt interpreteren. Geïnteresseerd in meer?

Deel naar hartenlust

Wil je de inhoud van de blogs of foto’s delen met anderen of verwerken in een presentatie? Dat mag naar hartenlust, vermeld dan de bron of verwijs naar mozaiektuin.nl

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch