Inspiratie foto week 30

Shape Image One

We zijn gewend om te kijken naar de problemen in ons leven. Als je kijkt naar deze foto, wat zie jij? Zie je wat er mooi is aan de foto? Of zie je wat er beter kan? Vind je het jammer dat je kijkt naar de achterkant van de bloemen? Of vind je het mooi om te zien hoe het zonlicht speelt met de blaadjes? Zie je de uitgebloeide bloemen in het veld, of focus je op de kleine bloemen die bijna niemand ziet?

Hoe je kijkt naar de wereld, bepaalt ook hoe je denkt. Kijk je naar de grote lijnen? Is het glas halfvol? Zie je wat er beter kan? Geniet je van de kleine details? Welke overeenkomsten zie je met het kijken naar deze foto in vergelijking hoe je kijkt naar je eigen wereld? Naar problemen? Naar oplossingen?

Zie je mogelijkheden om je focus te verleggen? Om bewust een keuze te maken om anders te gaan kijken? Kun je zien dat je daarmee je blik naar de wereld veranderd? Ik daag je uit!

Geniet van het proces. 

Veel inspiratie plezier en een zonnige groet;

Susan

Mindful Fotografie

Tijdens de online cursus Mindful Fotografie leer je anders kijken naar foto’s. Door mindful te fotograferen, laat je zien door een foto waar je binnenwereld mee aan het werk is. Wordt je bewust van je innerlijke proces. Door het leren je de symboliek van hetgeen wat je fotografeert krijg je handvatten toegereikt waarmee je de foto’s goed kunt interpreteren. Geïnteresseerd in meer?

Deel naar hartenlust

Wil je de inhoud van de blogs of foto’s delen met anderen of verwerken in een presentatie? Dat mag naar hartenlust, vermeld dan de bron of verwijs naar mozaiektuin.nl

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch