Inspiratie foto week 37

Shape Image One

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

Gisteren verscheen deze mooie libelle in de tuin. Ze was aan het einde van haar levenscycles. Een van haar vleugels was kapot en ze was niet meer in staat om te kunnen vliegen. Daardoor was het voor mij  een uitgelezen kans om haar mooi op de foto te krijgen.

De libelle staat symbool voor transformatie: de libelle veranderd in haar leven enkele keren van kleur wat symbool staat voor de keren dat je als mens ook een groei en ontwikkel periode kunt doormaken. De libelle kan door haar 4 vleugels alle kanten op bewegen wat daardoor symbool staat om de gave om je als mens aan alle omstandigheden te kunnen aanpassen. Flexibiliteit en vooruitgang zijn dan termen die je kunt omarmen als je geïnspireerd wordt door de libelle. Verder zijn termen als: kracht, moed, licht, geluk, speelsheid, verandering, kind van de wind, snelheid en puurheid.

Welke symbolen spreken jou het meeste aan van de libelle? Zijn dat terugkerende thema’s? Kun je daarin nog ontwikkelen? Waaraan ontleen je inspiratie van de libelle? Wat raakt je het meeste? Hoe ga je een verandering aanpakken? Laat je inspireren door de libelle!

IMG_1656

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch