Kom in Balans!

Shape Image One

Kom in Balans! coach traject

Bij de “Kom in Balans!” coachtraject is de focus op jou! Met de vele verantwoordelijkheden en zorgen voor en om je kinderen, gezin, familie, vriendschappen, werk en hobby’s wil je ook gewoon nog vrouw zijn. Dit drukke bestaan kan soms even uit balans raken en zorgen voor stress en schuldgevoelens naar je naasten en naar jezelf. Een belangrijk aspect van dit coachingstraject is het terugkrijgen van een gebalanceerd leven. Ik help je hiermee door samen te werken aan antwoorden & oplossingen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je met minder stress en zonder schuldgevoelens naast een fantastische moeder zijn, je ook nog vrouw kunt voelen.


Waar loop je nog meer tegenaan in je leven of je werk? Kom je niet goed tot je recht? Sta je niet in je kracht? Door waarderend te coachen gaan we ontdekken waar je successen en kernkwaliteiten liggen. Waardoor je automatisch weer in je kracht komt te staan zodat je weer verder kunt. In dit proces help ik je om stil te staan, de rust te nemen voor jezelf, voor je verlangens, je wensen en je dromen. Samen gaan we dit avontuurlijke pad in, samen gaan we ontdekken, experimenteren naar wat werkt door gewoonweg te DOEN!

We doen deze zoektocht in 6 sessies van anderhalf uur.

Ben je enthousiast geworden en wil je gelijk aan de slag! Wil je de balans snel weer invoeren in je dagelijks leven? Wil je investeren in rust en daarbij je geluk? Dat kan! Schrijf je hieronder in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, zodat we de balans en evenwicht weer zo snel mogelijk gaan integreren in je dagelijks patroon. Heerlijk toch! Wat wil je nog meer?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch