Mindful Fotografie: hét antwoord op een druk en hectisch leven

Shape Image One
Mindful  <br>Fotografie<br>

Mindful
Fotografie

Een middel voor rust en ontspanning

shape image
shape image

Maak je innerlijke wereld zichtbaar met foto's

Door Mindful te fotograferen leer je te luisteren naar je hart en dat je moedig genoeg bent om hiernaar te handelen.  Inzichten krijg je d.m.v. een cominatie van wandelen, natuur en fotografie. Deze stappen dienen om beelden van je onbewuste zelf weer zichtbaar te maken, zodat je kan leren van jezelf en patronen kunt herkennen en nieuwe inzichten kan toepassen.

Fotograferen

Ervaar direct rust, creativiteit en de natuur met Mindful Fotografie. Dit kun je doen door een online training in je eigen omgeving.

Neem actie

Natuur

De natuur geeft vele voorbeelden in symboliek en metaforen. Daarin spreekt je onderbewustzijn je toe d.m.v. foto’s.

Lees verder

Aandacht

Leren om stil te staan. Voelen en ervaren wat er nu allemaal gebeurd om je heen, in je lijf, hoe voelt je lichaam? Ik help je om hiermee een begin te maken. Ervaren is de beste leerschool.

Begin nu!
Jolanda
Jolanda
Lees verder
Vanmorgen Mindful Fotografie gedaan, wat bijzonder om te doen. GEdachten gingen over en weer. De natuur helpt daar zo goed bij. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn belemmeringen en mijn uitdagingen.

Ervaar nu zelf!

En start direct met de Gratis online les in Mindful Fotografie

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch