Natuurlijk Coachen met Bach

Shape Image One
Natuurlijk <br>Coachen <br>Met Bach Bloemen Therapie

Natuurlijk
Coachen
Met Bach Bloemen Therapie

Bach bloesemtherapie is een zeer effectieve holistische geneeswijze. Het is een natuurlijke manier om je weer in balans te brengen. We gaan op zoek naar je gemoedstoestand en emotionele gesteldheid zodat we de juiste bloesems aan je te koppelen om je weer de energie te geven om weer verder te kunnen.

shape image
shape image
shape image
shape image
shape image
shape image
About Us
Achtergrond

Wat betekent Bach Bloesem Coaching?

Emoties kunnen letterlijk in je vel gaan zitten. Denk aan tandenknarsen, stijve nek, last van de onderrug en hyperventilatie. Als je de balans kwijt bent, kun je deze herstellen door aandacht te geven aan de emoties door een coachgesprek en je lichaam een boost te geven met Bach Bloesem druppels.

Vrijblijvend advies

Wat is dan Bach Bloesem therapie?

Bach bloesem therapie is ontwikkeld door dokter Edward Bach (1886-1936). Hij is geboren in Wales, een gebied in Engeland waar de bevolking van Wales nog dicht bij de natuur staat en die zich laten leiden door hun gevoeligheid en intuïtie. Hij heeft een tijdje in de kopergieterij van zijn vader gewerkt en zak dat de arbeiders van de fabriek vaak slecht medisch behandeld werden, dat bevestigde zijn doel om te zoeken naar een andere geneeswijze. Tijdens zijn studie kwam hij er al achter dat patiënten met dezelfde aandoening niet allemaal met hetzelfde geneesmiddel te genezen zijn en dat voor de persoonlijkheid van de mensen achter de ziekte behang moest worden. Ook kwam Bach tot de ontdekking dat bepaalde darmbacterieen nauw verbonden waren met een aantal hardnekkige ziekten. Kort daarna injecteerde hij zijn patiënten met een vaccin dat hij uit de darmbacterie bereidde. Hij werd in 1917 ernstig ziek door een bloeding door een gezwel in de bui. Hij zou maar 3 maanden te leven hebben. Hij stortte zich op zijn werk en zijn werk werkte als een balsem voor zijn gemoedsrust en hij genas. Daardoor kwam hij erachter dat het behandelen van karaktereigenschappen de sleutel tot genezing lag. Hij ging samenwerkende Hahnemann, met als motto: behandel niet de kwaal, maar de zieke mens zelf (holistisch geneeswijze) en ontwikkelde in het lab de zeven nasonde van Bach die ook vandaag de dag nog steeds worden gebruikt in de homeopathie.

Hoe werken de Bachremedies Bach druppels werken als je ze toestaat te werken en ze werken op het psychisch niveau. Dokter Bach keek naar welke stemmingen (de 12 stemmingen van de mens) om te bepalen welke remedie erop aanpast.

Hoe leert Bach en zijn therapue je inzicht in je eigen wezen te krijgen? Ziekte is onze weldoenster en helpster. Het lijden leert ons een les en is onmogelijk het lijden op te heffen als onze les niet geleerd wordt. Bach was ook groot voorstander van meditatie teneinde een beter inzicht in jezelf te ontwikkelen en antwoord te krijgen op levensvragen.

Dokter Edward Bach heeft  zeven groepen samengesteld waar zijn druppels op werken:

 1. Voor hen die aan angst lijden
 2. Voor hen die onzeker zijn
 3. Onvoldoende interesse voor het heden
 4. Alleen voelen, eenzaamheid
 5. Overgevoelig voor invloeden en ideeën
 6. Voor moedeloosheid en wanhoop
 7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Bach Bloesems neem je oraal in en versterk je met affirmaties. Maar veranderen Bach-bloesems en affirmaties dan je karakter eigenschappen? Nee, Ze nemen geen karaktereigenschappen van je weg, maar leren je omgaan met lastige gemoedstoestanden. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je leven en je karakter en de manier waarop je ermee omgaat. Je leert op een andere manier naar jezelf en naar anderen kijken.

Advies gesprek

 • Gesprek van 90 minuten
 • Ondersteuning met Bach Bloesems
95,00 Incl. BTW
Vraag nu een advies gesprek aan

Natuurlijk Coachen met Bach traject

 • 6 gesprekken van 90 minuten
 • Met ondersteuning van Bach Bloesems
550,00 Incl BTW
Maak nu een afspraak
nl_NLDutch