Nieuw avontuur

Shape Image One

Vandaag ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ga een e-boek schrijven! 

Na intensief en inspirerend contact te hebben gehad met Celine Vine van Bookboon ga ik het avontuur aan. Buiten mijn comfortzone, uitdagend en inspirerend om te doen. De titel van het boek zal worden:  Strategisch Lanterfanteren: Het belang van rust en ontspanning voor top prestaties.

Lanterfanten, Creativiteit en Bezieling, dat zijn de sleutelwoorden voor dit boek. Om tot top presentaties te kunnen komen in je werk of privé leven kunnen we niet altijd vol gas “aan” staan. In mijn praktijk kom ik veel tegen dat mensen hun focus kwijt zijn. Geen richting geeft aan dat er veel energie weg lekt. En dat we alleen maar vol gas vooruit gaan, in welke richting dan ook. De noodzaak om stil te staan, te voelen hoe je in een situatie staat of even op de pauze knop te drukken is vaak ondergeschikt.

Ik geef je een aantal handvatten en tips om weer tot rust te komen. Waarom lanterfanters, lui zijn en niets doen, cruciaal zijn om tot top prestaties te komen, creativiteit aan te wakkeren en plezier te hebben in het leven.

Het wordt een praktisch e-boek waar je als lezer direct mee aan de slag kunt. Heb je nog leuke tips voor mij die ik kan meenemen in het boek, dan hoor ik het graag.

Met zonnige groet

Susan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch