Online coaching

Shape Image One

Je merkt dat je tegen dezelfde weerstanden aanloopt in je leven. Dezelfde patronen die zich maar blijven herhalen! Waar loop je tegenaan in je leven of je werk? Kom je niet goed tot je recht? Sta je niet in je kracht? Ben je door een burn-out of ziekte vergeten waar je kwaliteiten zitten? Of wil je andere kwaliteiten aanboren? Vind je het werk niet meer leuk? Wil je wat anders, maar je weet niet in welke richting? Zit er meer in je dan dat eruit komt? Heb je het gevoel dat je tijdens je werk niet helemaal uit de verf komt / tot je recht komt? Heb je het gevoel dat je meer kunt dan je op dit moment kunt laten zien? Heb je moeite om een balans te vinden tussen werk en privé? Heb je het gevoel dat je focus of een doel mist voor de toekomst?

Je wilt er graag iets aan doen!

Door waarderend te coachen gaan we ontdekken waar je kwaliteiten, successen en overwinningen liggen, waardoor je automatisch weer in je kracht komt te staan zodat je weer verder kunt. In dit proces help ik je om stil te staan, de rust te nemen voor jezelf, voor je verlangens, je wensen en je dromen. Samen gaan we dit avontuurlijke pad in, samen gaan we ontdekken, experimenteren naar wat werkt door gewoonweg DOEN!

Wat kan ik je bieden? Als coach gebruik ik mijn intuïtie door vragen te stellen waardoor jij zelf je eigen pad kunt ontdekken. Samen gaan we het avontuur aan om de landkaart van je verlangens te ontdekken. Dit doe ik door er te zijn, te luisteren, te brainstormen, contact te maken, creëren we ruimte om te ontdekken, kijken we naar mogelijkheden en talenten, en hebben vooral plezier in het proces.

Maar heb je het erg druk? Heb je geen tijd om naar een coach te rijden? Heb je geen auto? Dan kan een online coachingsarrangement dat flexibel aansluit bij je behoeftes uitkomst bieden. Hierdoor ben je geen tijd kwijt aan reizen en kun je de contactmomenten flexibel inplannen. Bij online coaching doen we een 6-tal sessies van 45-60 min via Facetime of Skype. Die worden gecombineerd met schrijfopdrachten. Via de schrijfopdrachten kun je sneller en directer naar de kern van het probleem gaan.

We doen deze zoektocht in 6 sessies van 45-60 minuten met tussen de sessies door korte schrijfopdrachten.

Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag! Schrijf je dan nu in!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch