Kansspelbelasting North Brabant

  1. Gids Voor Het Spelen Van De Diamond Strike-Gokkast: De staat verbiedt niet expliciet online offshore gokken voor zijn inwoners en dus kunnen Georgiërs legaal spelen met echt geld op offshore servers.
  2. Speel Duck Of Luck Bij Unibet - Als u snelheidsproblemen ondervindt, kan het zijn dat u een drukke openbare Wi-Fi-dienst gebruikt of dat u geen stabiele 4G-verbinding kunt maken.
  3. Wat Is De Minimale En Maximale Storting Voor Het Lights-Spel: Dit biedt u ook een grotere kans op het krijgen van gestapelde wilde kransen op de winlijnen.

Texas holdem gratis spel

Beproef Je Geluk Met Het Fortress Charge-Spel
En door deze functies, verhoogt u de kans op het winnen van grote.
Wat Is Het Gemiddelde Uitbetalingspercentage Van Het Fortunes Of Sparta-Spel
Bethards welkomstbonus is niet echt een bonus bij allen – u don't een bonus toegevoegd op de top van uw storting wanneer u uw eerste storting.
High Fashion spelen is niet alleen trendy, maar ook heel eenvoudig met deze stappen.

Poker bekende Apeldoorners

Hoe Kun Je Het Huisvoordeel In Gems Gems Gems Verkleinen
Recent onderzoek wijst uit dat wanordelijk gokken en psychose samen vaker voorkomen dan verwacht bij de algemene bevolking.
Hoe Kan Ik Mijn Space Corsairs-Account Verifiëren
Ook Bitcoin Cash en Litecoin gokken zijn alleen beschikbaar bij SoftSwiss powered games.
Towers Of Olympus Met Realistische Geluidseffecten

Week van de werk-privé balans

Shape Image One

De balans

Het is fantastisch wanneer je succesvol de balans tussen werk en privé kunt managen. Het vermogen om stress te verminderen en onder controle te houden is daarbij wel een voorwaarde. Vaak is het vinden van een goede balans makkelijker gezegd dan gedaan. Een hoge werkdruk, een negatieve werkomgeving; het beantwoorden van telefoontjes en e-mailtjes buiten werktijd in combinatie met zorg voor kinderen, jezelf of anderen in je omgeving, maken dat het soms lastiger is om de goede balans te vinden en te houden.

Visie van de NOBCO en NOBCO coaches:

En met een verstoorde balans liggen slaapproblemen en fysieke of mentale problemen op de loer. Maar wat maakt nou precies dat deze stressor: ‘disbalans tussen werk en privé’ zoveel impact heeft? Wat is dit voor stress en hoe is dit te voorkomen? In de vierde week van NOBCO Awarenessmaand duiken we in werk-privébalans stress.  

Hoe herken je een goede of verstoorde werk – privé balans?

De balans tussen werk en privé is door het coronavirus voor veel Nederlanders
onder druk komen te staan. Werknemers werken zonder de directe aanwezigheid van collega’s. Soms is dat alleen in huis, waar isolatie kan leiden tot demotivatie, soms juist in een huis vol mensen, waarbij zorg- en werktaken door elkaar heen lopen. Thuiswerken kan de balans tussen werk en privé verstoren. Klik op de downloadknop hieronder naar de factsheet van TNO over de werk-privé balans.

Wat kan ik nu doen?

  • Geen mail buiten werktijd
  • Ga wandelen tijdens telefoongesprekken
  • Sla geen pauze over en ga tijdens de pauze lekker een luchtje scheppen
  • Focus op 1 taak tegelijk. Multi-tasken zorgt voor significantie vermindering van je productie en zorgt voor meer rust in je hoofd.

Als je een spiegel nodig hebt, iemand om te reflecteren, doelen te formuleren of rust te vinden in deze hectische tijd…. maak dan een afspraak met mij voor een vrijblijvende en gratis afspraak.

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch