Coach Arrangementen

Shape Image One

Talenten coaching

Loop je vast in je werk? Vind je het werk niet meer leuk? Wil je wat anders, maar je weet niet in welke richting? Zit er meer in je dan dat eruit komt? Ben je door een burn-out of ziekte vergeten waar je kwaliteiten zitten? Of wil je andere kwaliteiten aanboren? Ben je op zoek naar hoe je van je passie je beroep kunt maken?

Dan is het talenten coaching traject geschikt voor je. Door middel van waarderend coachen gaan we erachter komen waar je kernkwaliteiten liggen en wat je wensen en dromen zijn voor je werkende toekomst. We kijken per sessie welke werkvorm het beste bij jou past en bij je coachvraag. Wil je gelijk aan de slag? Wil je het inzichtelijk maken waar je kwaliteiten liggen hoe je daarmee het verschil kan maken?

Vitaliteit Coaching

Bij het Vitaliteit coachtraject is de focus op jou! Met de vele verantwoordelijkheden en zorgen voor en om je kinderen, gezin, familie, vriendschappen, werk en hobby’s wil je ook gewoon nog vrouw zijn. Dit drukke bestaan kan soms even uit balans raken en zorgen voor stress en schuldgevoelens naar je naasten en naar jezelf. Een belangrijk aspect van het coachingstraject: Vitaliteit. Het terugkrijgen van een gebalanceerd leven door met een holistische blik te kijken naar je leven op het gebied van voeding, beweging, werk, privé en ontwikkeling. Ik help je hiermee door samen te werken aan antwoorden & oplossingen. Ik zorg er samen met jou voor dat je met minder stress en zonder schuldgevoelens naast een fantastische moeder zijn, je ook nog vrouw kunt voelen. Dit traject helpt je weer in balans te komen en je weer fit en vrolijk te voelen.

Wandelcoaching

In drie sessies van 2 uur elk neem ik je mee de natuur in. De natuur verbindt, ontspant en creëert.  De eerste sessie gaan we je coachvraag verkennen. Daarbij gaan we alle zintuigen aan het werk zetten. De tweede sessie gaan we je coachvraag verdiepen en kijken welke metaforen de natuur ons biedt. Bijvoorbeeld de manier hoe je jouw pad kiest in de natuur, heeft overeenkomsten hoe je de keuzes maakt in het dagelijks leven. Het laatste gesprek gaan we kijken hoe we het geleerde kunnen verankeren in de toekomst.

Online Coaching

Heb je het erg druk? Heb je geen tijd om naar een coach te rijden? Heb je geen auto, maar loop je wel vast in je werk? Vind je het werk niet meer leuk? Wil je wat anders, maar je weet niet in welke richting? Zit er meer in je dan dat eruit komt? Dan kan een online coachingsarrangement dat flexibel aansluit bij je behoeftes uitkomst bieden. Hierdoor ben je geen tijd kwijt aan reizen en kun je de contactmomenten flexibel inplannen. Bij online coaching doen we een 6-tal sessies van 45 min via Beeldbellen. Die worden gecombineerd met schrijfopdrachten. Via de schrijfopdrachten kun je sneller en directer naar de kern van het probleem gaan.

Fotografie coaching

Fotografeer je graag? En wil je gecoacht worden? Lijkt het je leuk om op een andere manier naar jezelf te kijken? Fotografie gaat over kaderen. Hoe en wat je kadert kan onbewust veel prijsgeven. Het onderbewuste kan boodschappen doorgeven als je tekent, schildert, of fotografeert door je tekenen, schilderen, maar ook door fotografie. Je onderwerpen, je kaders, het inzoomen of het kleurgebruik.

Wat je fotografeert, wat je in dat kader zet, welke onderwerpen, inzoomen of landschappen, kleuren of metaforen. Alles heeft een betekenis. De vraag is, wat betekent het voor jou? Samen kunnen we dat ontdekken. Per sessie neem je een zelfgemaakte foto mee die veel voor je betekent. In combinatie met je coachvraag kunnen we dan ontdekken wat het voor je betekent en wat je onbewuste jouw duidelijk wil make

Mozaïek coaching

Wil je graag iets creëren tijdens een goed gesprek, ben je even je richting kwijt in je leven of heb je moeite om je woorden te vinden als je over je gevoelens praat? Dan is een mozaïek coachings traject wel wat voor je.

Tijdens een coachtraject creëer je  meteen een prachtig werkstuk. Dit proces is een onderdeel van creatieve therapie coaching. Hiermee kom je door een creatief proces gemakkelijk en dieper tot je gevoelsleven.

Werken met mozaïek is een effectief middel als je moeite hebt om over je gevoelens te praten, of te voelen. Hoe je te werk gaat, het ontwerp proces en de symboliek van kleuren, materialen en beeldwerk kunnen allemaal een ingang zijn die het onbewuste je aan kan geven als hint. Samen kunnen we die gaan ontrafelen in combinatie met je ontwikkelvraag. En je houdt er een mooi kunst werk aan over die je altijd blijft herinneren aan je ontwikkelproces en de stappen die je hierin gemaakt hebt.

Maak nu een afspraak

Voor een gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over een coachingstraject of wil je een individueel traject en heb je daar een vraag over? Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat ik antwoord kan geven op jouw vraag.

Ben je er klaar voor?

Dit formulier vraagt om u om uw naam en e-mail adres zodat ik met u kan communiceren.

    Wil je gelijk aan de slag? Maar heb je nog een paar vragen? Twijfel je aan een arrangement of wil je een combinatie? Alles kan, dan passen we de vorm aan je wensen aan. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we ontdekken wat je in een coach traject zou willen bereieken en /of wat je wens is om mee aan de slag te gaan. Daarmee onderzoeken we of je bij mij op de juiste plek bent voor je zoektocht en of er een wederzijdse klik is.  

    Tot snel

    Met zonnige groet

    Susan

    nl_NLDutch