Inspiratie foto week 26

Shape Image One

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Herinner jij het nog…. vroeger? Op je buik in het gras, tussen de klavertjes…. zoeken naar het klavertje 4… voor geluk! Uren kon ik er zoet mee zijn. Klavertje voor klavertje zoeken.. totdat ik er eentje gevonden had! Helemaal blij…. dan het klavertje bewaren door de pressen tussen papier in een stapel boeken. Ik had mijn geluk gevonden. Vanaf dat moment zou het gaan gebeuren! En ja, het ene geluk na het andere kwam vanzelf… totdat ik het klavertje weer vergat en weer op zoek ging naar een ander klavertje.

Brengt een klavertje nu echt geluk? Of zorgt het klavertje er alleen maar voor dat je gefocust bent, bewust & actief op zoek naar gelukkige momenten. En wat is geluk eigenlijk? Voor mij is het stilstaan bij de gelukkige momenten. Dat kan heel klein zijn, buiten zitten werken met een heerlijke cappuccino met het geluid van vogels om mij heen, genieten van spelende kinderen in de tuin, het eerste slokje van een ijskoud biertje op hete dag of het ontdekken van het eerste ontkiemde zaadje in mijn kas. Geluk is dan het herkennen, erkennen van het moment en het bewust te stil te staan en in volledige overgave ervan te kunnen genieten. Dan voel ik het in mijn onderbuik, een beetje als vlindertjes fladderen… het gevoel dat je een beetje verliefd bent… op het leven…

Wat is geluk voor jou? Hoe ervaar je geluk? Waar voel jij het geluk in je lichaam? Hoe ervaar jij het geluk? Wat betekent het voor jou?

En geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

[mailchimp_subscriber_popup baseUrl=’mc.us17.list-manage.com’ uuid=’6cf19f39f7b502eb398286521′ lid=’778c85b1db’ usePlainJson=’true’ isDebug=’false’]

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch