Inspiratie foto week 32

Shape Image One

Water staat symbool voor alles wat stroomt: emoties die door ons stromen, onze diepste gevoelens, ons onderbewustzijn, onze verbeelding, onze communicatie en onze intuïtie. Water reinigt en maakt schoon: zowel intern als extern is water heel belangrijk voor onze gezondheid en ons leven.

Met de voeten in het water staan bij het strand of meer, staat dan symbool voor contact maken met je gevoel en emoties. Water is altijd in beweging, iets wat je gevoel en emoties ook doen. Weet dan dat gevoelens en emoties altijd weer weggaan als je ze loslaat. Als je eraan vast houdt, blijft de emotie ook bij je… wat soms niet effectief is. Laat je de emotie toe, ervaar je het tot het volste en kun je het daarna weer loslaten…. dan heb je niet het gevoel dat je de hele dag wordt geleefd.. maar kun je zien, voelen en ervaren dat je niet je emoties bent… maar dat je ze hebt.

Dit kost minder energie en je kunt je daarna weer focussen op wat belangrijk is… jezelf!

En geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Mindful Fotografie

Tijdens de online cursus Mindful Fotografie leer je anders kijken naar foto’s. Door mindful te fotograferen, laat je zien door een foto waar je binnenwereld mee aan het werk is. Wordt je bewust van je innerlijke proces. Door het leren je de symboliek van hetgeen wat je fotografeert krijg je handvatten toegereikt waarmee je de foto’s goed kunt interpreteren. Geïnteresseerd in meer?

Deel naar hartenlust

Wil je de inhoud van de blogs of foto’s delen met anderen of verwerken in een presentatie? Dat mag naar hartenlust, vermeld dan de bron of verwijs naar mozaiektuin.nl

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch