Inspiratie foto week 36

Shape Image One

Dankbaarheid is een van de onderdelen van mindfulness. Zelf ben ik erg dankbaar voor mijn fotografische blik. Daardoor zie ik veel details en kan ik genieten van het licht. Licht is altijd anders. Elk moment geeft een ander perspectief aan een vast onderwerp, waardoor het blijft boeien om naar te kijken. Doordat ik regelmatig fotografeer, zie ik meer nuances dan dat ik voorheen waarnam.

En soms krijg je een cadeautje. Onderweg op de fiets kwam ik een mooie berm tegen. De boer had de randen van zijn akkers ingezaaid met veldbloemen die doorliepen naar de berm. Prachtige zonnebloemen, korenbloemen, Cosmea, goudsbloemen etc. Ik ben even gestopt om hier een foto van de maken. Het was midden op de dag, dus wat lastiger licht. Totdat ik mijzelf omdraaide en deze foto maakte. Thuis gekomen zag ik er een prachtige kleurenboog (regenboog kan je het niet noemen, want er was geen regen) in de foto tevoorschijn komen. Dat is voor mij genieten: een extra accent waar je het niet verwacht.

Waar kun jij voluit van genieten? Waar wordt jij blij van? Zijn het de grote dingen? Of juist de kleine details? Sta je er voldoende bij stil? Hoe zou je het meer in je leven kunnen verankeren?

Geniet van het proces.

Veel inspiratie plezier en met zonnige groet

Susana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch