Inspiratie foto week 46

Shape Image One

Je ziet ze nu overal in volle bloei staan: de herfstaster. Het teken van de afnemende zomer en bloeit tot aan de vorst. De herfstaster staat symbool voor herfstvreugde, in de zin van geluk in ouderdom, afscheid nemen en verliefd worden op latere leeftijd. Het staat ook voor het vragen om een gunst. Voor mij betekenen ze voornamelijk vrolijkheid. Als ik herfstasters zie, dan ben ik blij dat de nog zoveel mooie kleuren geeft en dat er daardoor kleur komt in de omgeving. Ze staan in de perken, tussen het gras en nemen het niet zo nauw met de plaats in de tuin, ze kunnen en mogen overal staan en komen elk jaar in volle glorie weer terug.

Herfstasters zijn er in diverse kleuren: wit, rose, paars, lila, paars/wit. De mooiste kleur voor de herfstaster vind ik paars. Paars wordt geassisteerd met luxe, stijl, rijkdom, spiritualiteit, visie, vertrouwen, waarheid en wijsheid.

Welke kleur vindt jij het mooiste bij de krokus? Wat voor gevoel geeft de krokus jou? Zie je ze ook overal staan? Welke plek vindt jij de krokus het beste tot zijn recht komen? Herken je daar ook iets in van jezelf? Hoe jij het liefste in het leven zou willen staan? En leef je daar dan ook na? Wat kun je vandaag nog doen om meer “paars” te implementeren in je leven?

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch