Online casino toegestaan Hertogenbosch

  1. Inzetbereik In Starburst: Zoals het oude gezegde gaat, er is niet zoiets als een gratis lunch.
  2. Crazy Time Voor En Nadelen - Niettemin, bij de Viking Voyage spel, het klimaat van dit soort reizen was zeer goed gewijd.
  3. Slotbonusronde Fortune Tiger: U kunt kiezen uit maximaal 200 belasting lots voor een effect dat u in uw account.

Online gokken Hertogenbosch site

Rtp Van 96 Voor Pimped
De dealer draait het wiel en als uw favoriete nummer komt in, zult u hebben gewonnen.
Spel Razor Shark Gratis
De goksite is ook lid van de Interactive Gaming Council en werkt volgens hun gedragscode dat eerlijke kansspelen garandeert..
Op dit moment, tal van bedrijven te maken met digitale valuta.

Kansspelen in Hertogenbosch

Aviator Grafische En Aanimatie Effecten
De twee modifiers zijn het bedrijf slots handelsmerk functies, dus je kunt ze niet vinden in een ander spel behalve Nolimit City slots.
Bigger Bass Bonanza Mobiele Apparaten Optimalisatie
Tijdens onze review zoeken we naar klachten van spelers die zijn ingediend.
Wat Is De Maximale Winst Voor Wolf Gold Online Gokkast

Maak je innerlijke wereld zichtbaar met fotografie:

Shape Image One

Door fotografie kun je de boodschappen ontrafelen van je onderbewustzijn

Een reis naar het NU

Een wat ouder onderzoek uit 2005 toont aan “dat mindful fotograferen een positieve boost geeft aan je gevoel van welzijn en verdieping en waardering geeft voor jouw directe fysieke omgeving en in je leven in het algemeen” 

(Bryan, Smart, & King, 2005).

Ik herken dit uit eigen ervaring. Als ik aan het fotograferen ben, dan ben ik in het NU. Mijn gedachten verstommen en worden stil.  En ik ben totaal aanwezig in het moment. Je zet al je zintuigen aan het werk. Doordat je bezig bent met kaderen (zien), maar ondertussen hoor je de vogels fluiten (horen), de wind waaien, voel je dat je handen koud worden (voelen), ruik je de geur van pas gemaaid gras (ruiken) of de zon op je rug branden.

“Maak je innerlijke wereld zichtbaar door fotografie”

Ieder mens beschikt over een binnen en een buitenwereld. Fotografie zorgt ervoor dat je rechter hersenhelft wordt geactiveerd, waardoor deze beelden zichtbaar worden en een afspiegeling zijn van het onderbewuste ik. Soms zijn emoties en gevoelens moeilijk te verwoorden en zegt daarom een plaatje meer dan 1000 woorden.

Inzicht door uitzicht

Bij Mindful Fotografie onderga je een actieve vorm van mindfulness door een stilte-wandeling en fotografie.

Je maakt de binnenwereld zichtbaar maken een foto te maken van de buitenwereld. Met behulp van interpretatie van de opdracht en verdiepende vragen verkrijg je inzichten waarmee je weer verder kunt.

Ik kan je helpen de foto op een andere manier te interpreteren door mijn achtergrond als gecertificeerd coach. Je leert wat symboliek van kleur, vorm, onderwerpen en het proces kan betekenen m.b.t. de vraag die je jezelf hebt gesteld voor deze workshop / of lesopdracht. Ik help je om je foto woorden te geven, symbolieken te verduidelijken. Dit leidt tot inzicht en zelfontwikkeling. 

Wil je zelf ook je foto’s kunnen interpreteren? Wat betekenen kleuren, perspectief en andere symbolen in je foto’s? Wat kun je leren van je eigen proces?

In de online Mindful Fotografie cursus leer je de symbolen van kleur, drie, planten, perpectief en nog veel meer. Je kijk vanaf dan heel anders naar je foto’s. Ben je geïnteresseerd? 

Probeer dan eerst een gratis online les uit en laat je verrassen!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch